close
تبلیغات در اینترنت
خرید دامنه
پروژه فرآورده های لبنی تولید دوغ
جدید ترین مطالب
بخش بایگانی

فرآورده های لبنی تولید دوغ

سه شنبه 28 فروردين 1397
فرآورده های لبنی تولید دوغ
که از مخلوط شدن ماست با آب آشامیدنی با یا بدون نمک و افزودن اسانس های سبزیجات معطر ازقبیل کاکوتی، نعناع و پونه تهیه می شود. در این نوع دوغ ممکن است با توجه شرایط نگهداری و دراثرتخمیر طبیعی ناشی از فعالیت میکروارگانیسم های زنده موجود در ماست اولیه تولید گاز شود. از نظرمیکروبیولوژیک می توان گفت که دوغ حاوی همان میکروارگانیسم هایی است که در ماست وجود دارد ولی باید به این نکته توجه داشت که میزان این میکرو ارگانیسم ها در دوغ کمتر از ماست است.
دوغ علاوه بر مزایای تغذیه ای، حاوی باکتری های مفیدی است که اثرات زیادی بر سلامت  دستگاه گوارش نظیر
استرپتوکوکوس، ترموفیلوس،  لاکتوباسیلوس وولگاریس موجود در این فرآورده لبنی، در دستگاه گوارش جایگزین می شوند و می توانند آثار بسیار مفیدی بر سلامت دستگاه گوارش بگذارند.
این میکروارگانیسم  هاهمچنین از رشد و تکثیر بسیاری از باکتری های مضر در دستگاه گوارش جلوگیری می کنند.
دوغ حاوی کلسیم و سایر مواد معدنی و ویتامین های موجود در ماست ،پروتئین و چربی است ازین رو می تواند تأمین کننده یک چهارم نیاز روزانه بدن به کلسیم و حاوی ویتامین های ب ۲ و ب ۶ و ب ۱۲ وقوی کننده
استخوان ها باشد.البته باید توجه داشت که به دلیل رقیق شدن ماست ارزش غذایی دوغ کمی کمتر از ماست است بنابراین جایگزین کردن آن به عنوان شیر چندان درست نیست اما برای افرادی که دارای مشکل عدم
تحمل لاکتوز هستند می تواند مناسب باشد. علت خواب آور بودن دوغ نیز به پروتئین های موجود در سرم(تریپتوفان) وبرخی پپتیدهای موجود درشیربرمی گردد.......



توضيحات بيشتر و دانلود فايل



مطالب مرتبط

  • سوالات كنكور مقطع دكتري سالهاي 95 و 96 رشته مهندسي نفت به همراه پاسخنامه
  • اصول فنی تهیه کاشت نهال
  • بیماریهای گردو
  • سوالات كنكور مقطع دكتري سالهاي 95 و 96 رشته مهندسي شيمي_بيوتكنولوژي به همراه پاسخنامه
  • سوالات كنكور مقطع دكتري سالهاي 95 و 96 رشته مهندسي صنايع به همراه پاسخنامه
  • سوالات كنكور مقطع دكتري سالهاي 95 و 96 رشته مهندسي هسته اي كاربرد پرتوها به همراه پاسخنامه
  • سوالات كنكور مقطع دكتري سالهاي 95 و 96 رشته مهندسي كامپيوتر_معماري سيستم كامپيوتر به همراه پاسخنامه
  • سوالات كنكور مقطع دكتري سالهاي 95 و 96 رشته مهندسي هسته اي _پياكتور به همراه پاسخنامه
  • حل تمرین کتاب مبانی اندازه حرکت، انتقال جرم و حرارت Welty و Rorrer و Foster - ویرایش ششم
  • سوالات كنكور مقطع دكتري سالهاي 95 و 96 رشته مهندسي شيمي به همراه پاسخنامه
  • سوالات كنكور مقطع دكتري سالهاي 95 و 96 رشته مهندسي سيستمهاي انرژي به همراه پاسخنامه
  • شیوه صحیح سرزنی ریشه چغندر قند

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی