close
تبلیغات در اینترنت
خرید دامنه
دانلود مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید بستنی
جدید ترین مطالب
بخش بایگانی
مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید بستنی
کارشناسان تغذیه بستنی را یکی از پرطرفدارترین و جذابترین میان وعده ها در تمام دنیا میشناسند و خوردن آن را بخصوص به کودکان و نوجوانان که در سنین رشد هستند توصیه می کنند.
بستني محصولی است مغذی از شیر و فرآورده های مختلف شیر در ترکیبات آن استفاده می شود و علاوه بر آن از میوه  - دانه های مغزدار و شیرین کننده ها هم در فرمولاسیون آن استفاده میشود که ارزش غذایی بستنی را خیلی بیشتر افزایش می دهند.
این محصول یک منبع عالی انرژی است چون ترکیبات آن تقریباً به طور کامل جذب بدن می شوند و همچنین منبع غنی از ویتامین های ضروری می باشد و یک خوراکی مناسب و مطلوب برای کودکان محسوب میشود.بستني تهیه شده با شیر منبع خوبی از کلسیم و پروتئین می باشد و مي توان آن را به عنوان یکی از جایگزین های شیر مصرف نمود .
خیلی از کسانی که نمی توانند شیر مصرف کنند یا طعم شیر را دوست ندارند می توانند از بستنی به عنوان جایگزین شیر استفاده نمایند.
گاها بستني به عنوان یک وعده غذایی کامل برای (میانسالان ، کم تحرکان و دیابتی و ....) به حساب می آید.انتخاب هر نوع ماده غذایی ، خوراکی و مقدار آن جهت مصرف روزانه تابعی از سن ، فعالیت بدنی ، نوع رژیم تغذیه ای شما دارد......



توضيحات بيشتر و دانلود فايل



مطالب مرتبط

  • سوالات كنكور مقطع دكتري سالهاي 95 و 96 رشته مهندسي نفت به همراه پاسخنامه
  • اصول فنی تهیه کاشت نهال
  • بیماریهای گردو
  • سوالات كنكور مقطع دكتري سالهاي 95 و 96 رشته مهندسي شيمي_بيوتكنولوژي به همراه پاسخنامه
  • سوالات كنكور مقطع دكتري سالهاي 95 و 96 رشته مهندسي صنايع به همراه پاسخنامه
  • سوالات كنكور مقطع دكتري سالهاي 95 و 96 رشته مهندسي هسته اي كاربرد پرتوها به همراه پاسخنامه
  • سوالات كنكور مقطع دكتري سالهاي 95 و 96 رشته مهندسي كامپيوتر_معماري سيستم كامپيوتر به همراه پاسخنامه
  • سوالات كنكور مقطع دكتري سالهاي 95 و 96 رشته مهندسي هسته اي _پياكتور به همراه پاسخنامه
  • حل تمرین کتاب مبانی اندازه حرکت، انتقال جرم و حرارت Welty و Rorrer و Foster - ویرایش ششم
  • سوالات كنكور مقطع دكتري سالهاي 95 و 96 رشته مهندسي شيمي به همراه پاسخنامه
  • سوالات كنكور مقطع دكتري سالهاي 95 و 96 رشته مهندسي سيستمهاي انرژي به همراه پاسخنامه
  • شیوه صحیح سرزنی ریشه چغندر قند

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی